Γιάννης Κωστόπουλος: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε το κύπελλο στη Νάξο!»

Ο Γιάννης Κωστόπουλος αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, με τον Πανθηραϊκό. Ο υψηλόσωμος αμυντικός του Πανναξιακού, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού, τονίζει πως παρά την διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τους δύο συλλόγους, η ομάδα της Σαντορίνης δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο..

Εμείς ρωτήσαμε λοιπόν τον έμπειρο, από τέτοιου είδους αναμετρήσεις, Γιάννη Κωστόπουλο πως βλέπει τον αγώνα με τον Πανθηραϊκό, το που θα κριθεί, τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο της και εάν τελικά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, παίζει ρόλο η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος τόνισε αρχικά:

«Ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το πως η κάθε ομάδα θα προσεγγίσει τακτικά το παιχνίδι.

Για να κατακτήσουμε τον τελικό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να εξουδετερώσουμε τους καλούς παίχτες του Πανθηραϊκού.

Κατά τη γνώμη μου σπάνια παίζει ρόλο η διαφορά κατηγορίας σε τελικούς τέτοιου επιπέδου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, μας χωρίζει μια κατηγορία με την ομάδα της Σαντορίνης.

Βέβαια σαν μονάδες έχουμε και εμείς πολύ έμπειρα παιδιά που έχουν παίξει παραπάνω».

Ο Πανναξιακός κατεβαίνει στον τελικό σαν αουτσάιντερ; Θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό;

«Ναι μπορείς να μας χαρακτηρίσεις έτσι λόγω και της κατηγορίας, όμως έχει σχεδόν ίσες πιθανότητες με τον Πανθηραϊκό».

Και ένα μήνυμα για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας σου εν όψει του τελικού;

«Τους περιμένουμε να γίνουν ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας μας, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια και τους υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε το κύπελλο στη Νάξο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ