Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Φινάλε μετά από τέσσερα χρόνια στον Πανθηραϊκό για τον «βράχο» Γιάννη Αγοραστό

Άλεξ Γεωργαντά
Άλεξ Γεωργαντάς

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του αναζητεί από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Αγοραστός, καθώς δεν θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο στον Πανθηραϊκό.

Ο υψηλόσωμος μεσοαμυντικός μετά από μία γεμάτη, τετραετία με την ομάδα του Πανθηραϊκού, δεν ανανέωσε την συνεργασία του.

Ζώντας από τα ενδότερα, τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του Πανθηραϊκού, με αποκορύφωμα βέβαια, την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ο Γιάννης Αγοραστός, ένας από τα βασικότερα κλειδιά των προπονητών, που καθόντουσαν στην άκρη του πάγκου, γνώρισε όσο λίγοι στην ομάδα, ένδοξες στιγμές.

«Κάπου εδώ ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και μετά από 4 χρονιά να αποχωρήσω!
Ευχαριστώ πολύ όσους ήταν δίπλα μου. Εύχομαι στην ομάδα για την νέα χρονιά ότι καλύτερο..» ανέφερε σε δηλώσεις του στο arthografos.gr ο Γιάννης Αγοραστός.

Η χρησιμοποίησή του τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα χαφ, ήταν «αβάντα» στις σκέψεις των εκάστοτε προπονητών του, καθώς κάλυπτε και τις δύο θέσεις με αποτελεσματικό τρόπο.

Ο Γιάννης Αγοραστός, φεύγει από την Σαντορίνη, παίρνοντας μαζί του αρκετές αναμνήσεις και εικόνες από την ομάδα. Ποια όμως ήταν η σπουδαιότερη στιγμή που έζησε, φορώντας τα χρώματα του Πανθηραϊκού;

«Αυτό που θα μου μείνει στο μυαλό είναι η χρονιά το 2015 όπου η ομάδα πήρε double και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική!! Όλο το νησί μας στήριζε, το γήπεδο ήταν γεμάτο σε κάθε αγώνα και ήταν κάτι πρωτόγνωρο μιας και η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην τρίτη εθνική κατηγορία».

Για το τέλος βέβαια ο ίδιος εξέφρασε τα συναισθήματά του, ευχόμενος παράλληλα ότι καλύτερο τόσο στην ομάδα, την νέα χρονιά..

«Εντάξει όσο να ναι 4 χρόνια δεν είναι λίγα να βρίσκεσαι μέλος σε μια ομάδα, ο Πανθηραϊκός είναι σαν οικογένεια μου, κρατάω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ