Έντονη κινητικότητα παρακολουθείται τις τελευταίες ημέρες από την ομάδα της Άνω Μεράς, με μία σειρά φιλικών, να βρίσκονται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο γήπεδο της Άνω Σύρου, ο Χρήστος Πελέκης, η ομάδα του»χτύπησε» την πόρτα του συντοπίτη ΑΟ Μυκόνου, για φιλική αναμέτρηση, που καλός εχόντων των πραγμάτων, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19\9. Βέβαια κάτι τέτοιο αποτελεί και μία ευκαιρία να υπάρξουν καλύτερες σχέσεις ανάμεσα στα δύο σωματεία, στόχος που αν μη τι άλλο ενδιαφέρει τον προπονητή της Άνω Μεράς.

Από εκεί και πέρα την προσεχή Κυριακή, η ομάδα της Μυκόνου θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, με την ομάδα του ΑΟ Πάγου, ενώ πολύ πιθανό να υπάρξει και.. ρεβάνς την επόμενη Κυριακή, αυτή την φορά στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Να σημειωθεί πάντως πως τις περισσότερες φορές, ο λόγος που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό, οφείλεται στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, καθώς καμία ομάδα δεν προτίθεται να διανυκτερεύσει εκτός της έδρας της, για αυτόν τον λόγο.

Τέλος, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλίας που συνδέει Πελέκη – Νόνι Λίμα και Μιχάλη Αγγελή, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί εντός των ημερών και αγώνας μεταξύ της Άνω Μεράς και του Πανναξιακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here