Απάντηση στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την αποχώρηση του ΑΟ Καρτεράδου, από την διαδικασία των μπαράζ, έδωσε μέσω του Arthografos.gr η Ευαγγελία Άγα, η οποία στην ανακοίνωσή της μιλάει για μισθοφόρους, ανακρίβειες αλλά και..παρηγορητές.

Η Ταμίας και παράγοντας του ΑΟ Καρτεράδου τόνισε μέσω της ιστοσελίδα μας:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούω και μου λένε ανακρίβειες και μόνο ανακρίβειες, θέλω να απαντήσω στους ψιθύρους που ακούγονται από διάφορους γνώστες του ποδοσφαίρου και του παρασκηνίου όπως επίσης και στους παρηγορητές που τώρα θυμήθηκαν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για τον ΑΟ Καρτεράδου πως δεν διαλύεται η ομάδα.

Εδώ να τονίσω πως ούτε με ηθελημένες τιμωρίες φορτώσαμε την ομάδα ούτε χάσαμε μόνοι μας παιχνίδια για να αποφύγουμε την Β φάση ώστε να έχουμε happy end στην ποδοσφαιρική σεζόν μας κάτι που ΙΣΩΣ έκαναν άλλοι.

Ούτε η διοίκηση σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα ούτε οι χορηγοί της και ο μόνος λόγος που αποσυρθήκαμε είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας που δεν τους επιτρέπουν να συμμετέχουν στην συνέχεια ενός πρωταθλήματος που στο τέλος του μετράει, ποιος έχει τους περισσότερους και καλύτερους μισθοφόρους».

Άγα Ευαγγελία