ΕΠΣ Κυκλάδων: Συγχαρητήρια σε Αρμακόλα, Μουτάφη και Ανδρικόπουλο

Μέσω του σχετικού Δελτίου Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΕΠΣ Κυκλάδων εξέφρασε τα συγχαρητήριά της τόσο στους βοηθούς διαιτητές Ισίδωρο Αρμακόλα και Αντώνη Μουτάφη, οι οποίοι διατήρησαν τη θέση τους στους Πίνακες Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών της ΕΠΟ, όσο και στον Γιάννη Ανδρικόπουλο για την συνέχιση της εξαιρετικής πορείας του, στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τον Απόστολο Σουλτάνη για την προσφορά του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αν και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο ίδιος είχε ακόμα να δώσει στον χώρο της διαιτησίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους Βοηθούς Διαιτητές μας κ.κ. Ισίδωρο Αρμακόλα & Αντώνη-Νικόλαο Μουτάφη, που διατήρησαν τη θέση τους στους Πίνακες Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών της Ε.Π.Ο. και με μεγάλη προοπτική φέτος για συμμετοχές σε SUPER-LEAGUE & FOOTBALL-LEAGUE αντίστοιχα, καθώς και στον ανερχόμενο Διαιτητή μας κ. Ιωάννη Ανδρικόπουλο που και φέτος θα σφυρίζει ως Ταλέντο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης, στους πιστοποιημένους μας Παρατηρητές Διαιτησίας κ.κ. Αναστάσιο Αρμακόλα & Απόστολο Σουλτάνη. Η Ε.Π.Σ.Κ. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. ούτως ώστε φέτος να δοθούν «στα παιδιά της» περισσότερες ευκαιρίες που πιστεύουμε τους αξίζουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον παραιτηθέντα κ. Απόστολο Σουλτάνη, αν και πιστεύουμε ότι είχε αρκετά ακόμα να δώσει στο χώρο της Διαιτησίας.

Σε λίγες ημέρες μια νέα σελίδα θα γυρίσει για τη Διαιτησία με επαναπροσέγγιση όλων των υγειών δυνάμεων της Διαιτησίας καθώς και με νέες Σχολές Διαιτητών στα περισσότερα νησιά μας.

Με επιμονή, υπομονή, σεβασμό, αλληλεγγύη και αφήνοντας στην άκρη προσωπικά συμφέροντα, οι Διαιτητές και οι Παρατηρητές μας, μπορούν να φθάσουν ακόμη ψηλότερα. Τρανό παράδειγμα όλων, ο κ. Στέφανος Κουμπαράκης.

  Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος     Παρούσης Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ