ΕΠΟ: Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής | Πρόστιμο στην Θύελλα Καμαρίου

Γνωστοποιήθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής. Πρόστιμο στην Θύελλα Καμαρίου για το παιχνίδι με την Κόρινθο, ενώ τιμωρεί και τον παρατηρητή του αγώνα, του Καλλιθέα – Θύελλα Καμαρίου.

Αναλυτικά οι ποινές:

Υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2018-2019, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, που διεξήχθη στο  Δημοτικό Στάδιο Καμαρίου Θήρας στις 02/12/2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη, κατ΄ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ.

Υπόθεση κατά του Ιωάννη Παπαδή, παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 25.11.2018 αγώνα μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΑΣ για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ανδρών: ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο την ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως Παρατηρητή Αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ