Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σχολή Προπονητών στη Νάξο | Ευχαριστίες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφορικά με την ολοκλήρωση της 2ης Σχολής Προπονητών που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Νάξου και το οποίο αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA  C που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Νάξου από 08 έως 20 Απριλίου, την οποία παρακολούθησαν με επιτυχία 18 υποψήφιοι Προπονητές (μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες) καθώς επίσης και Σχολή UEFA D, το διήμερο 13 και 14 Απριλίου, την οποία παρακολούθησαν 30 προπονητές, ιδιοκτήτες Ακαδημιών και απλοί γονείς. Επίσης διεξήχθη και Σχολή Επανεξέτασης UEFA C από 15 έως 20 Απριλίου με τη συμμετοχή 9 προπονητών.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία μας εμπιστεύθηκε τη Συνδιοργάνωση δύο Σχολών Προπονητών UEFA C σ’ ένα έτος, τους άριστους εκπαιδευτές κ.κ. Ιορδανίδη Μιχάλη και Κυρανούδη Άγγελο και φυσικά πάνω από όλους τον κ. Ζελενίτσα Χαράλαμπο, Διευθυντή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Κάμπαξη Δημήτρη, για τη σημαντική συμβολή του στη διεξαγωγή των Σχολών.

Ακόμη, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Μανόλη και το Δ.Σ. για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για την διεξαγωγή των εξετάσεων, το Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Βάβουλα Αναστάσιο, το Κέντρο Υγείας Νάξου και ιδιαίτερα την κα Βάβουλα Φλώρα για τις γνώσεις που μετέφερε στους εκπαιδευόμενους και τέλος το Ξενοδοχείο SPHINX για την άριστη φιλοξενία.

Μακάρι σύντομα να έχουμε την τιμή να συνδιοργανώσουμε στο εγγύς μέλλον κι άλλη Σχολή Προπονητών στις Κυκλάδες, έχοντας ήδη 70 πιστοποιημένους προπονητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ