ΕΠΙΣΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ: «Δεν θα αφήσουμε το γεγονός αυτό να επηρεάσει τις μέχρι τώρα καλές σχέσεις των δυο σωματείων.»

Με ανακοίνωση του, στην σελίδα του σωματείου στο Facebook, ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου τοποθετείται επίσημα για την απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων και την ανακοίνωση του Παμμηλιακού.

Γράφει ο Μιχάλης Χρυσολωράς

Διαβάστε παρακάτω τα όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου…

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ
ΤΗΛ / ΦΑΞ : 22810 52535
ΑΦΜ : 998456221
Δ.Ο.Υ. Γ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΔΡΑ : ΣΕΡΙΦΟΣ

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Κυκλάδων
ΣΕΡΙΦΟΣ 9/02/2019
                   
 Δελτίο Τύπου
Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου και η διοίκηση, ένιωσαν την ανάγκη να βγάλουν αυτό το Δελτίο τύπου, μετά από όσα γράφτηκαν και σχολιάστηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, σχετικά με τον αναβληθέντα αγώνα με τον Παμμηλιακό.
Η διοίκηση της ομάδας μας, έως και λίγες ώρες πριν τον αγώνα, έκανε προσπάθεια να βρεθεί λύση για τη διεξαγωγή του αγώνα ή την αναβολή αυτού, σε συνομιλία πάντα με τον Κο Βαμβακάρη και την Ε.Π.Σ.Κ.
Δυστυχώς, τελικά, η ομάδα της Μήλου δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Σέριφο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι που «πήραμε» έναν αγώνα στα χαρτιά, καθώς έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια που παίρνουμε μέρος στο πρωτάθλημα να αγωνιζόμαστε και να καταφέρνουμε με κάθε τρόπο να δίνουμε τη μάχη μας μέσα στο γήπεδο.
Πολλές φορές με μεγάλο κόπο, κόστος και αγωνία για το αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο γήπεδο που πρέπει να αγωνιστούμε και αυτό το κάνουμε αγόγγυστα, επειδή έχουμε πολύ μεράκι, πολύ πάθος και πολλή αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Πάντα όμως, σεβόμαστε και τον κόπο των άλλων ομάδων, αλλά και των διοικήσεων τους για τον ίδιο αγώνα που δίνουν και αυτοί.
Ειδικά το σωματείο του Παμμηλιακού και τη διοίκηση του, ένα ιστορικό σωματείο που αντιπροσωπεύει επάξια τις Δυτικές Κυκλάδες τόσα χρόνια.
Εξαιτίας όλων των παραπάνω, λυπούμαστε για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε το γεγονός αυτό να επηρεάσει τις μέχρι τώρα καλές σχέσεις των δυο σωματείων.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Για το Δ.Σ της ομάδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

Κοτσίκος Αλέξανδρος                      Γεροντάρης Ιωάννης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ