Έμειναν στο «Χ» Αστέρας Μαρμάρων και ΑΟ Πάγου | Παρέμεινε στην κατηγορία η Συριανή ομάδα

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν το μεσημέρι της Κυριακής Αστέρας Μαρμάρων και ΑΟ Πάγου, κάτι που σημαίνει πως η Συριανή ομάδα, τερματίζοντας πρώτη στην ειδική κατάταξη με 4 βαθμούς, έσωσε την παρτίδα για φέτος, παραμένοντας στην κατηγορία, ενώ από την άλλη ο Αστέρας υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία.

Ένας Αστέρας Μαρμάρων βέβαια που έδειξε φέτος πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και ίσως αυτός ο υποβιβασμός να αδικεί την ομάδα του Χρήστου Σάμιου και την προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα.

Από την άλλη ο Πάγος παρέμεινε στην κατηγορία και έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Φωκά και την νέα αγωνιστική περίοδο, θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου, με τον Κληρονόμο στο 32ο λεπτό, ωστόσο ο ΑΟ Πάγου έφερε το ματς στα ίσα στο 46’ με τον Παράβαλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Βακόνδιο και Ρούσσο


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Μαρμάρων (Σάμιος): Σομπόνης, Αναστασάκης, Μπελούκης Σ., Κληρονόμος, Ρέις, Αντιπαριώτης, Αλιπράντης, Χαραλαμπίδης, Μοστράτος, Κρητικός, Μπελούκης Α. (56′ Νταής)

Αναπληρωματικοί: Λουρίδης, Κεφαλάς

ΑΟ Πάγου (Φώκας): Νικητίδης, Φωτεινιάς, Μαρουδιάς, Γεράρδης, Αργυρός, Χαλκιάς, Πριντέζης, Παπουδής (90’ Αρακάς), Παράβαλος (90’ Βουτσίνος), Μαίπας, Φώσκολος (85′ Μαυρικάκης)

Αναπληρωματικοί: Φούντας, Ρούσσος, Μαραγκός, Σουμπιτσής

Αστέρας Μαρμάρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ