Εκτός αγωνιστικής δράσης η Μπελιμπασάκη ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Οι ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κρατούν εκτός δράσης τη Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία δεν θα αγωνιστεί στα «Δρόμεια» και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Τους προγραμματισμένους αγώνες του επόμενου διαστήματος ακύρωσε η Μαρία Μπελιμπασάκη, ύστερα από σύσταση του γιατρού του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης ταλαιπωρείται τις δύο τελευταίες εβδομάδες από ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κι έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείες.

Παράλληλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπάρχει φθορά στον αχίλλειο τένοντα. Η Κρητικά αθλήτρια ακύρωσε τόσο τη συμμετοχή της στα «Δρόμεια», που θα διεξαχθούν αύριο στη Βάρη, όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας, ενώ απέρριψε πρόταση να τρέξει στο Diamond League του Λονδίνου.

Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας είναι σε επαφή με τον Διονύση Χίσσα για το πλάνο αποθεραπείας που θα πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε η Μπελιμπάσακη να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ (9-11/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ