Για ακόμη μία αναμέτρηση στο ΔΑΚ Νάξου, όπως η χθεσινή, μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Πύργου, το ματς διεξήχθη με.. μισούς προβολείς, καθώς οι ιθύνοντες του γηπέδου, έχουν αμελήσει την αντικατάστασή τους, με αποτέλεσμα η μία πλευρά του να είναι σχεδόν σκοτεινή.

Χθες λοιπόν -για ακόμη μία φορά- γίναμε μάρτυρες της κακής διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο αγώνας ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή για τις 19:30. Αυτό σήμαινε εξ αρχής πως θα ήταν απαραίτητη η χρήση των προβολέων. Βέβαια το πρόβλημα ήταν και είναι γνωστό στο ανοιχτό γήπεδο της Νάξου, αφού οι προβολείς του γηπέδου, αγώνα με αγώνα λιγοστεύουν..

Πλέον όμως μιλάμε για σοβαρότατο πρόβλημα που εμπεριέχει πολλούς κινδύνους, καθώς από τους 4 πυλώνες ηλεκτροδότησης, έχουν καεί πάρα πολλοί προβολείς, με αποτέλεσμα ειδικά αυτός που βρίσκεται από την απέναντι πλευρά των εξεδρών (δεξιά) να έχει ενεργούς μόνο τρεις!

Αυτό σημαίνει πως σε εκείνο το σημείο, από το κόρνερ μέχρι και την περιοχή που καλύπτει ο πυλώνας αυτός, να βρίσκεται σχεδόν σε συσκότιση ο χώρος..

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα στο γήπεδο, καθώς όπως μας πληροφόρησαν παράγοντες ομάδων που χρησιμοποιούν τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, σε κάθε βροχή στάζει από.. παντού, με αποτέλεσμα οι λύση των..λεκανών, να θυμίζει εικόνες τριτοκοσμικής χώρας.

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα θέματα που δυστυχώς δεν πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βρισκόμενοι πλέον και σε προεκλογικές ημέρες. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία άπαντες να δουν το θέμα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Νάξος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα άθλησης στις Κυκλάδες και οι εικόνες με καμένους προβολείς και αποδυτήρια να στάζουν, δεν είναι αντάξιες ούτε του προβλεπόμενου.