Εάν ο ΑΟ Σύρου..

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε και ακούμε πολλά, σχετικά με την φετινή πορεία του ΑΟ Σύρου στο Πρωτάθλημα. Ήταν πετυχημένη η παρουσία του; Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα; Ήθελαν κάτι περισσότερο στην ομάδα; Μπορούσαν; Είναι πραγματικά ο Ραμπαβίλας το θέμα μας, ή απλά βρίσκουμε το εύκολο θύμα;

Ποιος φταίει λοιπόν που η ομάδα δεν ενισχύθηκε; Ποιος φταίει που έκατσαν τρεις προπονητές στον πάγκο της, μέσα σε ένα χρόνο; (αδιάφορο μου είναι αν ήταν για καλό ή κακό). Ποιος φταίει που αν και μεγάλωσε ο πήχης των προσδοκιών, ο σύλλογος (ας μην γελιόμαστε) δεν ήταν έτοιμος να ανέβει..

Βέβαια από το στόμα των περισσοτέρων δεν ακούστηκε η λέξη ΕΑΝ. Γιατί στην περίπτωση που ο ΑΟ Σύρου «έπαιζε» την πρόκρισή του στον τελικό με τον Πανναξιακό, στον αγώνα με την Άνω Μερά, σίγουρα δεν θα έφταιγαν ούτε οι μεταγραφές, ούτε ο Ραμπαβίλας!

ΕΑΝ λοιπόν,

  1. Ο ΑΟ Σύρου κέρδιζε μέσα στην Μύκονο τον ΑΟ Μυκόνου, θα άλλαζαν τα ειπωμένα;
  2. Εάν δεν είχε αλλάξει 3 προπονητές, θα μπορούσε η ομάδα να βρει γρηγορότερα ρυθμό;
  3. Εάν ο Ραμπαβίλας δεν έχανε προπονήσεις της ομάδας λόγω του διπλώματος, θα «έβγαζε» μάτια στη Μύκονο;
  4. Εάν είχαν ενσωματωθεί δύο-τρεις ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, θα άλλαζε άρδην η εικόνα των Συριανών;
  5. Εάν ο ΑΟ Σύρου έπαιρνε το διπλό στη Μύκονο και εν συνεχεία κέρδιζε και την Άνω Μερά, η ομάδα θα «εκτίναζε» το κασέ της για να παίξει στην Γ’ Εθνική, ή θα είχαμε εκ νέου τα περσινά .. ξινά σταφύλια;

Ερωτήματα θα υπάρχουν πάντα και καλό είναι να υπάρξουν και οι ανάλογες απαντήσεις, έτσι ώστε ο ΑΟΣ να μην κολλάει επάνω σε ονόματα ποδοσφαιριστών. Αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει τόσο στον ίδιο τον σύλλογο, όσο και σε κάθε «σταρ», που στο όνομα αυτού, άπαντες ευχόντουσαν ακόμα και την κούπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ