Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ΤΕ Κυκλάδων συγχαίρουν τις Κορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα κορασίδων του ΑΣΕ Νεωρίου, απέστειλαν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συγχαίρει θερμά για την πρόσφατη πολύ μεγάλη αθλητική της επιτυχία την Ομάδα Κορασίδων του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, η οποία στο FINAL-4 που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο στις 11-12 Μαΐου 2019, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κορασίδων Κυκλάδων, νικώντας στον τελικό την ομάδα του Πανναξιακού με 3-0 σετ.

Η σπουδαία αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, πολλών θυσιών και κυρίως αστείρευτης θέλησης για την επίτευξη των στόχων της. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που πρόκειται να διεξαχθεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα και να συνεχίσουν με το ίδιο ρυθμό να κάνουν το νησί μας υπερήφανο, παραμένοντας πιστοί στο αθλητικό ιδεώδες, αναδεικνύοντας το άθλημα που τόσο αγαπούν, αλλά και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα Συριανά παιδιά.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης


ΤΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Επιθυμούμε με την παρούσα ανακοίνωση:

Να συγχαρούμε την ομάδα κορασίδων του ΑΣΕ Νεωρίου, το Διοικητικό του Συμβούλιο και τον προπονητή Χρήστο Σκρέτα, που εκπροσωπώντας το βόλεϊ των Κυκλάδων με την σημερινή τους νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου, αναδείχτηκαν Πρωταθλητές στην Ζ΄ Περιφέρεια του Αιγαίου.

Για την Ε.Ο.ΠΕ.

Τ.Ε. Κυκλάδων

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σολάρης Αντώνιος Σιφναίος Εμμανουήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ