Του Αντώνη Σολάρη

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών που διαθέτει ο Ελληνικός στίβος.

Την πρώτη μέρα δυο αθλητές που αγωνίζονται με τα χρώματα Κυκλαδίτικων ομάδων κατέλαβαν την πρώτη θέση και πήραν το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματά τους.

Στα 1500 μέτρα πρώτευσε ο κορυφαίος τα τελευταία χρόνια αθλητής της ημιαντοχής Ανδρέας Δημητράκης μ:45.54 που ανήκει στον Πανναξιακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα 5000 βάδην ένα άλλος μεγάλος αθλητής ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ που ανήκει στον Α.Ο Μυκόνου πήρε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 19:31.02.

Αύριο θα διεξαχθεί η 2η μέρα και αν υπάρξουν διακρίσεις από αθλητές που ανήκουν σε Κυκλαδίτικα σωματεία θα τις δημοσιεύσουμε.

 

 

 

 

 

 

Άλεξ Γεωργαντάς
Απόφοιτος της σχολής ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Υπηρετώντας την ιστορικότερη εφημερίδα της Ελλάδας, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, αλλά και της SPORTIME, στα της Αθήνας, η στροφή στον Κυκλαδίτικο Αθλητισμό, ήταν από τις σημαντικότερες αλλά και σπουδαιότερες επαγγελματικές αποφάσεις, στον χώρο αυτό.