Διαγωνισμό καρφωμάτων για φιλανθρωπικό σκοπό στη Μύκονο από τον Αντετοκούνμπο

Διαγωνισμό καρφωμάτων διοργανώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»

Λίγο πριν αρχίσει τις μεγάλες μάχες με τους Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής στο ΝΒΑ, ο Greek Freak ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών του στα social media το μεγάλο φιλανθρωπικό event που θα γίνει στις 6 Ιουλίου στη Μύκονο, στο «SantAnna». 

Πρόκειται για διαγωνισμό καρφωμάτων, με τους επίδοξους dunkers να έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το καλύτερο κάρφωμά τους στο instagram με τα hashtags που αναγράφει ο Γιάννης στο σχετικό ποστ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στις 6/7 οι καλύτεροι θα διαγωνιστούν στα καρφώματα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν 3-4 κριτές και ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να είναι και παίκτες του ΝΒΑ.   Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα πάνε υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Εξάλλου όπως αναφέρει το lifo.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εδώ και καιρό συνεργασία με το ίδρυμα της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχοντας γυρίσει και σχετικό διαφημιστικό σποτ τα Χριστούγεννα και τώρα θέλει να συνεχίσει να βοηθά μέσω αυτής της εκδήλωσης, όλες οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ