«Χρυσή» νικήτρια η Μαρία Καβαλιέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο τριπλούν [vid]

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία για την Μηλιά αθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Καβαλιέρου που αναδείχτηκε χρυσή νικήτρια στο άλμα τριπλούν στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που διεξήχθη την Τετάρτη (8/5) και Πέμπτη (9/5) στο στάδιο Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων.

Στους αγώνες μετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους από την προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μαρία Καβαλιέρου που άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να προσαρμόζεται στο νέο της αγώνισμα, το τριπλούν, αναδείχτηκε νικήτρια με 12,44 μ που είναι νέο ατομικό της ρεκόρ αν και το αγώνισμα ήταν το πρώτο του προγράμματος, ξεκίνησε στις 10 το πρωί και η θερμοκρασία στα Γιάννενα ήταν πολύ χαμηλή.

Η αθλήτρια του Πανναξιακού προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Γκεόργκι Πομάσκι  (προπονητή τόσο του Τεντόγλου, όσο και της Παπαχρήστου) και είναι στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδος για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής  Νεότητος στο Μπακού του Αζερμπαιντζάν από τις 21 έως 26 Ιουλίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: στάδιο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Maria Kavalierou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ