Χωρίς τον Χρήστο Σάμιο στον πάγκο αύριο ο Αστέρας Μαρμάρων

Με αρκετές απουσίες αλλά και χωρίς τον Χρήστο Σάμιο στην άκρη του πάγκου του θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι στο νησί της Νάξου ο Αστέρας Μαρμάρων για το παιχνίδι με τον ΑΣ Ίου.

Προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον προπονητή της ομάδας, να ακολουθήσει αύριο την υπόλοιπη αποστολή, με αποτέλεσμα την θέση του να πάρει ο τερματοφύλακας, αλλά και βοηθός του σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, Σομπόνης Σπανόπουλος.

Ταυτόχρονα η ομάδα της Πάρου θα στερηθεί και αρκετών βασικών της ποδοσφαιριστών, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το αυριανό έργο του Αστέρα Μαρμάρων. Βέβαια στο κλαμπ των Παριανών υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα φλέγον θέμα ήταν και είναι η παραμονή του κ. Σάμιου στον πάγκο του συλλόγου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με τον Παμμηλιακό. Ο ίδιος βέβαια λίγο μετά τις εξελίξεις, ήρθε σε επαφή με την διοίκηση, δίνοντας τα χέρια για περαιτέρω συνεργασία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως ο ίδιος θα είναι και σίγουρα ο προπονητής της ομάδας και την νέα χρονιά, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας, αυτό αφορά και κάποιες αλλαγές που επιθυμεί να γίνουν μέσα στον σύλλογο: «Ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά το τι θα γίνει του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να γίνουν ορισμένες αλλαγές, παρεμβατικές πιο πολύ μέσα στην ομάδα, έτσι ώστε να ανέβει περισσότερο ο πήχης. Να οργανωθούμε περισσότερο και σε πιο πολλούς τομείς», τόνισε ο Χρήστος Σάμιος, ενώ για το θέμα των μεταγραφικών κινήσεων αυτό το καλοκαίρι και το κατά πόσο επιθυμεί να γίνουν απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, είπε: «Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Αυτό είναι αυτονόητο, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα αλλά και να αναπτύξουμε την φετινή μας πορεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ