Ας μην γινόμαστε γραφικοί με τον Φώσκολο, η μπάλα είναι μπάλα

Άλλο αυτό τώρα. Με αφορμή λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα κατά του Προέδρου του ΑΟ Σύρου, Γιώργου Φώσκολου, θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, διότι η μπάλα είναι μπάλα και η εκκλησία, εκκλησία! Ανόμοια πράγματα ρε αδερφέ..

Εντάξει λίγο πολύ γνωρίζουμε τον Φώσκολο. Ξέρουμε τα κουσούρια του, τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Τον τρόπο που του αρέσει να ασχολείται με αυτό, που πολλές φορές είναι και παρεξηγήσιμος.

Μπορεί να μην σου αρέσει ο χαρακτήρας του, μπορεί να μην σου αρέσουν οι αντιδράσεις του, μπορεί να μην τον γουστάρεις γενικά.

Αυτός όμως είναι ο Γιώργος Φώσκολος και για όσους τον γνωρίζουν καλά, ήταν ο ίδιος άνθρωπος από τότε που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες!

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν βγήκε μία ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Τήνου στην οποία κατηγορούσε τον πρόεδρο του ΑΟΣ. Λίγες ημέρες αργότερα σειρά πήρε και η Άνω Μερά.

Κάθε μία ομάδα για τον δικό της λόγο, τα «έβαλε» με τον Φώσκολο, θεωρώντας λανθασμένη την συμπεριφορά του και ότι αυτό συνεπάγεται.

Γιατί αυτά μόνο στις Κυκλάδες συμβαίνουν δηλαδή. Αυτά διογκώνονται στο ποδόσφαιρό μας, ενώ στις υπόλοιπες Ενώσεις, οι παράγοντες είναι άνθρωποι του κατηχητικού..

Καλό είναι φίλες και φίλοι να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους συλλόγους. Καλό είναι να βγαίνουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις μεταξύ αυτών, ωστόσο μην ξεχνάμε. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Ακόμα και έτσι, αυτό δεν αλλάζει.

Δεν είμαι με το μέρος κανενός, ούτε των ομάδων, ούτε του Προέδρου. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε πως το γήπεδο δεν είναι εκκλησία!

Διότι η απόσταση μεταξύ αυτών, δεν είναι μακρινή, ενώ και η γραφικότητα δεν αργεί να πάρει την θέση του.. πάω στο γήπεδο να περάσω την ώρα μου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ