Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Απόστολος Οικονόμου: «Πολύ σωστός ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Πανναξιακού, αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση τους»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο arthografos.gr, έκανε ο νέος προπονητής του Πανναξιακού, Απόστολος Οικονόμου.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του με την δευτεραθλήτρια ομάδα της Ελλάδας, ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, για:

  1. Την προσέγγιση του Πανναξιακού και το «ναι» στην πρόταση συνεργασίας τους
  2. Τους στόχους του φετινού Πανναξιακού
  3. Τον φάκελο «μεταγραφές»
  4. Τι να περιμένει ο κόσμος από την νέα σεζόν

Ο κόουτς της ομάδας του Πανναξιακού, σε συνεργασία με την διοίκηση, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση, έτσι ώστε ο σύλλογος να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ενσωματώνοντας στο ρόστερ του, ποιοτικές αθλήτριες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του arthografos.gr ο ίδιος θα ταξιδέψει στο νησί της Αριάδνης στις 10 Ιουλίου, για την διευθέτηση των πρώτων οργανωτικών θεμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για αποστολος οικονομου

   • Καλησπέρα κ. Οικονόμου. Πείτε μας αρχικά ήταν εύκολη η απόφασή σας να μετακομίσετε εκ νέου στις Κυκλάδες, αυτή την φορά για χάρη του Πανναξιακού;

«Όπως είπα και στις αρχικές μου δηλώσεις, ήταν πολύ σωστός ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Πανναξιακού , μου εξήγησαν το project της ομάδας και μετά από κάποιες μέρες αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση τους».

   • Ποιοι είναι οι στόχοι σας με την νέα σας ομάδα;

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, ως προπονητής ανέκαθεν αναλάμβανα project, σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν, όπως άλλωστε τέτοια ομάδα ήταν και ο Πανναξιακός. Όμως στην παρούσα φάση οφείλουμε ως οργανισμός να είμαστε ρεαλιστές. Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ούτε στόχο τελικών, ούτε καν στόχο 4αδας. Υπάρχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ήδη 5 ομάδες που έχουν φτιάξει πολύ δυνατά ρόστερ, με αξιόλογες Ελληνίδες και καλές ξένες».

   • Φάκελος «μεταγραφές». Πως θα κινηθεί ο σύλλογος;

«Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις καλές Ελληνίδες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα, κάποιες εξελίξιμες νεαρές και με την προσθήκη 3 ποιοτικών ξένων, μέσω της σκληρής και ποιοτικής δουλειάς να βγάλουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Αποτέλεσμα εικόνας για αποστολος οικονομου

   • Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας; Τι να περιμένει από τον φετινό Πανναξιακό;

«Ξέρω ότι ο Πανναξιακός κάθε χρόνο δέχεται την εκτίμηση, την υποστήριξη και την αγάπη ολοκλήρου του νησιού & ειδικά τώρα ξέρω πως θα στηρίξει ακόμα περισσότερο αυτήν την προσπάθεια. Από την μεριά μου, η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι όλοι μαζί, Διοίκηση -Technical staff – παίκτριες, μέσω της σοβαρότητας και της σκληρής δουλειάς, να μπορούμε στο τέλος ακόμα μιας σεζόν να είμαστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ