Με απόλυτη επιτυχία το καμπ από τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και τον Γιάννη Γιαννούλη

Τα μυστικά του μπάσκετ μοιράστηκε με παιδιά της Νάξου ο Γιάννης Γιαννούλης, σε ένα πρωτοποριακό καμπ που διοργάνωσε η ομάδα των Φαναρίων.

Το καμπ διεξήχθη από 2 μέχρι τις 4 Μαΐου στο κλειστό «Δ. Περιστεράκης» του όμορφου νησιού. Τα μικρά παιδιά από τα Φανάρια, αλλά και από άλλες περιοχές της Νάξου, αγκάλιασαν το καμπ και έδειξαν να ενθουσιάζονται με την συμμετοχή τους, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Γιαννούλη!

Για αυτό, σύμφωνα με το basketplus.gr και ο τέως διεθνής καλαθοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Νάξο, 19-25 Ιουνίου, για να διοργανώσει ένα νέο καμπ για παιδιά από 5-18 ετών. Μάλιστα οι ημερομηνίες επιλέχθηκαν, με κριτήριο την λήξη των μαθημάτων και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπων για τα παιδιά. Ειδικά σε αυτό το καλοκαιρινό καμπ, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το πρώτο και την απίστευτη αποδοχή που είχε, ο Γιαννούλης ετοιμάζει μερικές εκπλήξεις, με την συμμετοχή επώνυμων αθλητών και προπονητών…

Το κοινό της Νάξου ήταν πολύ τυχερό, αφού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το ντεμπούτο του Γιαννούλη με τη φανέλα του ΑΠΑΣ στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 2 Μαΐου, με αντίπαλο τον Περιστεριώνα Τήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ