Αποκλειστικό: Στον Α.Ο Μυκόνου ο Τουρέ-Κλείνει και ταλαντούχο επιθετικό

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει έναν από τους καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος των Κυκλάδων. Ο Σείκ Τουρέ έλυσε την συνεργασία του με την Άνω Μερά και πλέον μετακομίζει στον Α.Ο Μυκόνου για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επιθυμία του ίδιου ήταν να μετακομίσει στην ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη που πλέον προσθέτει άλλον ένα καλό «εργαλείο» στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο Μυκόνου δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportcyclades24.gr, νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη στο νησί των ανέμων και δοκιμάζεται από την ομάδα του Α.Ο.Μ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, με τον θεοφύλακτο Παχατουρίδη να είναι έτοιμος να δώσει την συγκατάθεση του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Α.Ο Μυκόνου που σίγουρα είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία των Κυκλάδων ενισχύεται ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Άλεξ Γεωργαντάς
Απόφοιτος της σχολής ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Υπηρετώντας την ιστορικότερη εφημερίδα της Ελλάδας, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, αλλά και της SPORTIME, στα της Αθήνας, η στροφή στον Κυκλαδίτικο Αθλητισμό, ήταν από τις σημαντικότερες αλλά και σπουδαιότερες επαγγελματικές αποφάσεις, στον χώρο αυτό.