Αποχώρησε από την προεδρία της Θύελλας Καμαρίου ο Ιωσήφ Βλαβιανός

Την απόφαση του να μην συνεχίσει να προσφέρει από διοικητική θέση στην Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Βλαβιανός.

Ρεπορτάζ: Μάνος Χρυσός

Ο παράγοντας που έχει συνδέσει την παρουσία του στον προεδρικό Θώκο της ομάδας της Σαντορίνης, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που την έφεραν από τα τοπικά πρωταθλήματα να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία πήρε την δύσκολη απόφαση να την παρακολουθεί σαν απλός φίλαθλος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπημένοι φίλοι, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι τελειώνει και αυτό το όμορφο ταξίδι με την ομάδα της καρδιάς μου. Η Θύελλα ήταν για μένα ένα στοίχημα, που με την συμπαράσταση των ανθρώπων που κάναμε αυτό το ταξίδι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, τους συνεργάτες μου στην διοίκηση, τους χορηγούς μας αλλά και τους απλούς φιλάθλους πιστεύω ότι το κερδίσαμε και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Το Καμάρι γνώρισε μεγάλες στιγμές, με μεγάλη προσπάθεια αψηφώντας κόπο και κόστος φέραμε την ομάδα από το τοπικό να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία και να αντιμετωπίζουμε ομάδες superleague στο κύπελλο. Η απόφαση να αποχωρήσω δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ήρθε η ώρα να κατέβω από το καράβι, τώρα που είναι στη ασφάλεια του λιμανιού που εξασφάλισε η παραμονή της στην Γ’ εθνική. Παραμένω όμως στο πλευρό της ,σαν απλός φίλαθλος και αρωγός της νέας διοίκησης που θα προκύψει, μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας για να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες και στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ