ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: «Τιμήσαμε την ενασχόληση και την προσφορά του Γιάννη Συμεώνογλου στον αθλητισμό» [pics]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά U18 από τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, το οποίο και αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου.

Η ομάδα της Απειράνθου με ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά U18 που το Δ.Σ. αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου.

Με αυτόν τον τρόπο, τιμήσαμε την ενασχόληση και την προσφορά του στον αθλητισμό. Ως σύλλογος καλαθοσφαίρισης ειδικά, νιώσαμε αυτήν την ανάγκη, γιατί υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του ναξιακού Μπάσκετ, μέσω του πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε στον Φιλαθλητικό Νάξου, το πρώτο μπασκετικό σωματείο του νησιού.

Ο Γιάννης ενέπνεε με το πάθος και τη χαρά, που αντιμετώπιζε το παιχνίδι – είτε επρόκειτο για επίσημο αγώνα είτε για φιλικό «μονό» στα ανοιχτά γήπεδα του παλιού Λυκείου και του 2ου Δημοτικού – το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Τα στοιχεία, δηλαδή, με τα οποία πρέπει να διακατέχεται κάθε αθλητής. Αυτές οι αξίες ευελπιστούμε να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύονται μέσω του ονόματος του Γιάννη και της καθιέρωσης του συγκεκριμένου τουρνουά!

Ευχαριστούμε τις ομάδες (AO Parou b.c., Pannaxiakos AON Basket, ΑΟ Ερμούπολης, Αμφιαλη) για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό, την περιφέρεια και τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη (Ioannis Margaritis-Maria Polikreti) για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίησή του, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και τους χορηγούς που το στήριξαν.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Γιάννη, την Δανάη, τον κ. Μάκη, την κα Κατίνα, τον Γιώργο (Giorgos Symeonoglou), τον Κώστα (Kostas Symeonoglou) και τον Δημήτρη (Dimitris Symeonoglou ), που μας έδωσαν το δικαίωμα να αφιερώσουμε το τουρνουά στη μνήμη του».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται ο Φρέντυ Κρητικός, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Φρέντυ Κρητικός και Βασίλης Βρούτσης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται ο Μιχαλης Μαρουλης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η βασω ζουλη, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Φρέντυ Κρητικός, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ