Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: Κρατούμενα 3 (Κακαλιάς – Ανανέωση – Γιαννούλης)

Άλεξ Γεωργαντάς
Άλεξ Γεωργαντάς

Αρκετές είναι οι εξελίξεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ο οποίος μετά την κατάκτηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα ξεκινήσει το «χτίσιμο», για την νέα σεζόν.

1ο κρατούμενο: Παναγιώτης Κακαλιάς

Ένας από τους κύριους μοχλούς της φετινής θετικής πορείας του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια. Ο διάδοχος του Θοδωρή Μάμμου στον πάγκο της ομάδας της Απειράνθου, έδωσε άλλο αέρα στον σύλλογο. «Διαβασμένος» σε όλες τις αναμετρήσεις, ακόμα και σε αυτές που ο ΑΠΑΣ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο Παναγιώτης Κακαλιάς, πάντοτε μετριόφρων και δουλευταράς, άφησε το δικό του στίγμα στην φετινή πορεία των «Ορεινών».

Το θέμα της παραμονής του βέβαια στον πάγκο του ΑΠΑΣ δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα. Αν και οι πληροφορίες μας λένε πως η διοίκηση είναι έτοιμη τις επόμενες ώρες να γνωστοποιήσει, την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο κόουτς, εμείς κρατάμε.. μικρό καλάθι, καθώς οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλές σχέσεις, οπότε μία ενδεχόμενη επέκτασης της συνεργασίας, είναι πάντα ανοιχτό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν στο μυαλό τους κάποιες περιπτώσεις προπονητών, με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, χωρίς ωστόσο ακόμα, να έχουν διαρρεύσει οι προθέσεις τους..

2o κρατούμενο: Ανανέωση και ενίσχυση του ρόστερ

Από εκεί και πέρα στον ΑΠΑΣ κοιτάνε και το θέμα της ανανέωσης του βασικού κορμού, των παικτών δηλαδή που τράβηξαν το.. κουπί φέτος για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να ανανεώσει με 8 αθλητές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ του, προσθέτοντας ακόμα 4 «ξένους» στην σύνθεσή του.

Οι συζητήσεις με το ήδη υπάρχων ρόστερ είναι σε πολύ καλό στάδιο, καθώς οι απαντήσεις που παίρνει η διοίκηση, δουλεύοντας νυχθημερόν, για το μέλλον της ομάδας, είναι μόνο θετικές.

3ο κρατούμενο: Κεφάλαιο Γιαννούλης

Θα παραμείνει στην ομάδα ο Γιάννης Γιαννούλης ή όχι; Είναι ένα βασικό θέμα που εύλογα, κινεί την περιέργεια πολλών. Προτίθεται ο ίδιος να συνεχίσει στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και στην Γ’ Εθνική;

Η απάντηση είναι ναι. Θέλει να παραμείνει. Τώρα εάν θα είναι στην διάθεση των «Ορεινών» από αγωνιστικής πλευράς, εάν θα έχει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα εξακριβωθεί, μετά τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή.

Διοίκηση και Γιαννούλης πάντως επιθυμούν να βρεθεί μία φόρμουλα, ώστε να συνεχιστεί αυτή η πετυχημένη συνεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ