Αντώνης Βιδάλης: «Να κερδίσει ο καλύτερος!»

Φανερά ικανοποιημένος από την νίκη-πρόκριση στον σημερινό μεγάλο τελικό με τον ΑΟ Πάρου, ο προπονητής του Περιστεριώνα Τήνου μίλησε στο Arthografos.gr, για τον αγώνα με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλες τις ομάδες αλλά και τους οικοδεσπότες για την άψογη φιλοξενία τους.

Ο κόουτς του Περιστεριώνα τόνισε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Πιθανόν από το ταξίδι και την απευθείας μετάβαση στο γήπεδο, το άγχος, το γήπεδο που πατούσαμε πρώτη φορά και είχε δυσκολίες ως προς το παρκέ αφού γλιστρούσε αρκετά δεν μπορέσαμε να παίξουμε αυτό που μπορούσαμε.

Τέλος πάντων κρατάμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ ωραία και ανταγωνιστική ομάδα του ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ και σήμερα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, με πάθος, ριμπάουντ, καλές άμυνες και καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση!!!!

Συγχαρητήρια στον ΑΟ Πάρου για την πρόκριση του στον τελικό και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος.

Συγχαρητήρια και στον ΑΟ Ερμούπολης και στα ΑΠΑΣ ΦΑΝΆΡΙΑ!!! Τέλος να συγχαρούμε τους ανθρώπους του ΑΟ Πάρου και να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους την ανάληψη της διοργάνωσης αλλά και την αγάπη τους στο μπάσκετ!!!!!

Καλά παιχνίδια και σήμερα και εννοείται να κερδίσει ο καλύτερος!!!!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ