Χωρίς να «ιδρώσει» η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων πέτυχε μία εύκολη νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας της Χίου με 2-0.

Του Μάνου Χρυσού

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, είχαμε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με την ΕΠΣ Κυκλάδων να έχει μία ελαφριά υπεροχή. Μία υπεροχή που μεταφράστηκε σε γκολ με την εκπνοή του ημιχρόνου με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μακρυωνήτη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι παίκτες των Κυκλάδων κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη και το πέτυχαν στο 38’ με κοντινό πλασέ του Κάτρη μετά από ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Γιαννακόπουλου.

Με την παρακαταθήκη του 2-0 η ομάδα των Κυκλάδων έλεγξε το ρυθμό, δεν απειλήθηκε ενώ κυνήγησε ένα τρίτο τέρμα στις αντεπιθέσεις που δημιούργησε εκμεταλλευόμενη την προσπάθεια της Χίου να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε όμως το σκορ δεν άλλαξε με τους Κυκλαδίτες να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-0.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ (Ντούλης ): Τζώρτζης, Καστερνούδης, Δόλωμας, Σελάμι,Μουτάφης, Αντωνίου,Καραπιπέρης,Αλεξόπουλος, Μαργώνης, Τζαφέρι, Μεργές

Καραμούζος, Ζαννάρας, Κίτρινος, Μονιόδης, Μερεός, Μαργάνης

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Μοστράτος): Ξαγοράρης, Κυρίτσης, Ορφανός Ψαρράς, Φέγγης, Βαμβακούσης, Μακρυωνίτης, Φιλιππούσης, Γιαννακόπουλος, Κάτρης, Παντελαίος

Κουρέντια, Γιουλάι, Μαθιάσος, Ρουμελιώτης, Ζουγανέλης, Ρούσσος, Λέκας, Πετράς


Δείτε την αναμέτρηση σε μαγνητοσκόπηση, σε περιγραφή Βαγγέλη Μαραγκού.

Και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον.. μετρ του είδους Αντώνη Σολάρη (Θα ακολουθήσει φωτογραφικό άλμπουμ)