Ανδριακός στίβος: 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια ο συνολικός απολογισμός

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ στην Νάξο ήταν η καλύτερη μέχρι σήμερα.

Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν να προπονούνται μαζί πριν 4 χρόνια και σιγά-σιγά ωριμάζουν και δείχνουν τις ικανότητές τους.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και οι 6 αθλήτριες και ο 1 αθλητής που αγωνίστηκαν, κατάφεραν να βαθμολογηθούν σε αυτό το πρωτάθλημα.

3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια ο συνολικός απολογισμός για μία ομάδα σαν τον ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ.Ο.Φ που έχει μία πολύ μικρή »δεξαμενή» αθλητών!!

Ξεχώρισε η Μαρία Τσορτανίδου στα 2.000μ (7.34.69) καθώς έπιασε το ψηλό όριο και το δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παρότι αγωνίστηκε μόνη της, χωρίς ανταγωνισμό, κάτι ομολογουμένως δύσκολο και άχαρο.

Νίκες επίσης για την Ευθαλία Παπαδοπούλου στα 80μ με εμπόδια και τον Σταύρο Τσορτανίδη στο άλμα σε ύψος.

2η θέση για την Κοζανίτη Κωνσταντίνα στον ακοντισμό και την Ηλιάνα Χώνα στο μήκος.
Εξαιρετική εμφάνιση από την Μαρία Τασούλα στα 150μ, όπου κατέλαβε την 3η θέση, καθώς υστερεί 2 χρόνια σε ηλικία από τις υπόλοιπες αθλήτριες, με έναν πολύ καλό χρόνο 21.47!!
4η θέση για την Ηλιάνα στα 150μ και την Κωνσταντίνα στην σφαιροβολία και 5η θέση για την Ελένη Ζουμή στα 80μ.

Συνολικά 3 αθλήτριες έως τώρα έχουν πιάσει τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και σύντομα ευελπιστούμε πως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες😊😊

Στο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών δεν αγωνίστηκε ο Κώστας ο Ρόμπος μιας και 15 μέρες πριν έτρεξε έναν απίθανο μαραθώνιο στην Γερμανία…..αγωνίστηκε όμως στα 800μ ο Γιάννης ο Σκόρδος παρότι έφηβος και άπειρος, έκανε μία φιλότιμη κούρσα και ήταν 6ος.

Πλούσιες εικόνες για τους αθλητές μας που παρακολούθησαν από κοντά ορισμένους από τους κορυφαίους ‘Ελληνες πρωταθλητές.
Ευχαριστούμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και τον τεχνικό μας σύμβουλο για τηνη φιλοξενία και τις ευκολίες!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ