Ανακοινώθηκε από την Ελλάς Σύρου ο Μιχάλης Ευρυπιώτης

Οριστηκοποιήθηκε η συμφωνία του έμπειρου στράικερ Μιχάλη Ευρυπιώτη και της Ελλάς Σύρου, με τις δύο πλευρές εν τέλει να δίνουν τα χέρια, πραγματοποιώντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Μία μεταγραφή που είχε ξεκινήσει να δρομολογείται εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς από την πρώτη στιγμή, αμφότεροι είχαν δείξει πως θέλουν να φτάσουν σε συμφωνία.

Η τελεσίδικη απόφαση πάρθηκε προ ημερών, με τους διοικούντες της Ελλάς να «δένουν» προφορικά τον Μιχάλη Ευρυπιώτη και χθες να έρχεται στο φως της δημοσιότητας και η σχετική ανακοίνωση.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ευριπιώτη. Η χαρά μεγάλη, που έρχεται στην ομάδα μας ποδοσφαιριστής με τόσο μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, τον Εθνικό Αστέρα, το Μαρκό (Δ Εθνική), τον Πανναξιακό (Δ΄ Εθνική) , το Αιγάλεω (Δ Εθνική) και τον ΑΜΣ Φιλωτίου. Με την προσθήκη του Μιχάλη Ευριπιώτη, η ομάδα μας ενισχύει την επιθετική της γραμμή, ενώ παράλληλα γεμίζει το ρόστερ της ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην «οικογένεια» της Ελλάς Σύρου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Ζιάβρας           Βάιος Γεωργούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ