Στο ρόστερ του Πανναξιακού θα ενσωματωθεί η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Βίλμα Αναγνώστου, προερχόμενη από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δείτε τι αναφέρει σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενσωμάτωση της νεαρής αθλήτριας Βίλμας Αναγώστου στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την 17χρονη αθλήτρια Βίλμα Αναγνώστου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου.

Προερχόμενη από τις υποδομές του Πανναξιακού ΑΟΝ η ύψους 176εκ αθλήτρια που αγωνίζεται ως ακραία, θα βοηθήσει την προσπάθεια του συλλόγου στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Βίλμα Αναγνώστου στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Βίλμα Αναγνώστου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για το καλύτερο αυτής της ομάδας και εύχομαι μια πετυχημένη σεζόν στον Πανναξιακό μας χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες”.

Άλεξ Γεωργαντάς
Η σελίδα μας προσφέρει μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης στους αναγνώστες της από τον χώρο του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας μεταδόσεις και πλούσιο παρασκήνιο. Έχοντας διαφορετική πολιτική ως προς το είδος της αντίληψης, απευθύνεται στο “δικό” της μερίδιο, όπου και της αναλογεί, με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα δυναμώνει περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here