Στον Αίαντα Ευόσμου, με υποσχετική ενός χρόνου, θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής και πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Όπως σας είχε πληροφορήσει η ιστοσελίδα μας η 23χρονη λίμπερο βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία, κάτι που οριστικοποιήθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου όπου ανήκει.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την παραχώρηση της διεθνούς λίμπερο Ηλιάνας Ιακωβίδου στον Αίαντα Ευόσμου με υποσχετική ενός χρόνου.

Επίσης, με υποσχετική ενός χρόνου παραχωρήθηκε η αθλήτρια Πηνελόπη Νώτη στους Μακεδόνες Αξιού. Η τρίτη αθλήτρια του Συλλόγου που θα αγωνιστεί στην Α1 Γυναικών είναι η Αννα Καλαντάτζε, η οποία παραχωρήθηκε στον ΑΟ Θήρας.

Ευχόμαστε και στις τρεις αθλήτριες καλή αγωνιστική χρονιά.

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου το νέο λίμπερο του Αίαντα Ευόσμου

Άλεξ Γεωργαντάς
Η σελίδα μας προσφέρει μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης στους αναγνώστες της από τον χώρο του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας μεταδόσεις και πλούσιο παρασκήνιο. Έχοντας διαφορετική πολιτική ως προς το είδος της αντίληψης, απευθύνεται στο “δικό” της μερίδιο, όπου και της αναλογεί, με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα δυναμώνει περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here