Σε δύο σπουδαίες κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Πανναξιακού, καθώς απέκτησε τον Αλέξανδρο Καφετζή, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ενώ ανακοίνωσε και την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου της ομάδας, του Κώστα Βιλαντώνη.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ

Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καφετζή Αλέξανδρο και Βιλαντώνη Κώστα. Ο Καφετζής είναι 27 ετών αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Διάνας Ηλιούπολης , Καστέλας Πειραιά , Νίκη Αλίμου και Καλαμαριού. Ο Κώστας Βιλαντώνης επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας και αφού πέρυσι  αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Ο. Γαλατσίου. Ευχόμαστε και στους δυο αθλητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Άλεξ Γεωργαντάς
Η σελίδα μας προσφέρει μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης στους αναγνώστες της από τον χώρο του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας μεταδόσεις και πλούσιο παρασκήνιο. Έχοντας διαφορετική πολιτική ως προς το είδος της αντίληψης, απευθύνεται στο “δικό” της μερίδιο, όπου και της αναλογεί, με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα δυναμώνει περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here