Την ανανέωση της συνεργασίας του με πέντε από τους αθλητές του ανακοίνωσε η ομάδα του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ξεκινώντας ουσιαστικά το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας, που θα έχει ως στόχο για την φετινή χρονιά, την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο σύλλογος της Απειράνθου αφού ανανέωσε την συνεργασία της με τον Θοδωρή Μάμμο,  εν συνεχεία δημοσίευσε τα ονόματα των αθλητών που θα παραμείνουν και την νέα περίοδο στην ομάδα, με τους Πρόκο, Ονάσογλου, Αθανασιάδη, Μελά και Χάρο, να ανοίγουν τον χορό..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΣ

Φωτογραφία του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Πρόκου! Η παρουσία του βετεράνου γκαρντ στα κρίσιμα παιχνίδια, θα είναι καταλυτική για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας!


ΜΑΡΙΟΣ ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ

Φωτογραφία του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Ονάσογλου. Ο έμπειρος γκαρντ θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς με το πολυδιάστατο παιχνίδι του!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Φωτογραφία του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Γιώργου Αθανασιαδη για άλλον ένα χρόνο στην ομάδα! Ο ελπιδοφόρος νεαρός παίκτης θα καθοδηγήσει την ομάδα εντός παρκε και θα εξελιχθεί μαζί της..


ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΑΣ

Φωτογραφία του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη παραμονή του Νίκου Μελά! Μαζί του οι στόχοι της ομάδας θα πραγματοποιηθούν ευκολότερα!!!


ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΣ

Φωτογραφία του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του Νίκου Χάρου για έναν ακόμη χρόνο! Η παρουσία και μόνο του καλύτερου παίχτη του πρωταθλήματος Κυκλάδων μας υποχρεώνει να πρωταγωνιστούμε!


Εν αναμονή των τεσσάρων του Πανναξιακού

Βέβαια θα πρέπει να προσθέσουμε και τους τέσσερις αθλητές που θα ενσωματωθούν από τον Πανναξιακό. Μιλάμε βέβαια για τον Μάκαρη, Μυλωνά, Καλαβρό και Πολίτη, οι οποίοι τα έχουν βρει σε όλα με τον σύλλογο, ενώ το μόνο που απομένει, όπως προαναφέραμε και προγενέστερο άρθρο μας, είναι η διαδικασία των υπογραφών.

Ανεβαίνει επίπεδο

Πλέον για τα Φανάρια, ο στόχος είναι ολοφάνερα η άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κάτι βέβαια που δεν το κρύβουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Ο ΑΠΑΣ θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό, με την είσοδο των αθλητών από τον Πανναξιακό, ενώ μην ξεχνάμε βέβαια πως την ομάδα απαρτίζουν αθλητές που διαθέτουν όλα τα φόντα, για να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη άνοδος.

Άλεξ Γεωργαντάς
Η σελίδα μας προσφέρει μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης στους αναγνώστες της από τον χώρο του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας μεταδόσεις και πλούσιο παρασκήνιο. Έχοντας διαφορετική πολιτική ως προς το είδος της αντίληψης, απευθύνεται στο “δικό” της μερίδιο, όπου και της αναλογεί, με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα δυναμώνει περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here